вівторок, 5 лютого 2019 р.

Разом для найкращого Інтернету


  Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день безпечного інтернету, який цьогоріч проходить під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
     Долучились до цього дійства викладачі інформатики та учні нашого ліцею.
    «Інтернет – безпека у твоїх руках» - такою була тема уроку, який провела викладач Федірчик Л.Я. у групі № 17. Учні з викладачем розглянули найбільш поширені небезпеки, які чатують на користувачів мережі. Далі учні взяли участь у дискусії «Інтернет:
безпека та небезпека», під час якої з’ясували користь та шкідливість Інтернету і зробили відповідні висновки. На завершення Любов Ярославівна запропонувала учням гру «Розпізнай небезпеку».
    Викладач Калетник Р.В. провів урок «День безпечного інтернету» у групі № 16. Учні з викладачем з’ясували, що сьогодні важливим є вміння самостійно знаходити відповіді на запитання користі та шкоди Інтернету, критично оцінювати актуальність та правдивість інформації і використовувати її на практиці. Група «Оптимістів» доводила важливість та корисність Інтернету, а «Песимісти» наводили аргументи про його шкідливість. Завершився урок розгадуванням ребусів та грою «Шлях до безпеки в Інтернеті».
      Викладач Попов А.Ф. провів урок «Безпечні та небезпечні рифи Інтернету» у групі № 11. Викладач разом з учнями розглянули, які можливості надає сучасній людині Інтернет, які для цього створені служби та які небезпеки чатують на користувачів у мережі. Закріплення здобутих знань відбувалось у формі гри «Лото». Змагалися між собою дві команди-ряди, а оцінювали правильність відповідей експерти – учні третього курсу.
   Під час уроків учні отримали нові корисні знання та позитивні емоції. Мультимедійні презентації та відеоролики сприяли кращому засвоєнню інформації.

















Немає коментарів:

Дописати коментар