четвер, 18 жовтня 2018 р.

Відкритий урок з предмету «Технології»


     Початок XXI століття - це час глобальних змін, що охоплюють всі сфери життя людини: політика, економіка, наука, культура та, звичайно, освіта. Освіта призначена для виховання людини нового покоління - вільної, активної, творчої особистості, що живе в гармонії з оточуючими світом і усвідомлює свою відповідальність перед ним. І саме предмет «Технології» – це предмет, який значною мірою з-поміж інших дисциплін дає змогу активно розвивати творчу молоду особистість.
     Сьогодні, 18 жовтня 2018 року, викладач Калетник Р.В. провів відкритий урок з предмету «Технології». Численна кількість нестандартних проблем, що періодично постають перед суспільством, з одного боку, і вічне прагнення людини до інновацій, з іншого, пояснюють багаточисельні розробки методів творчого мислення. Життя невпинно ставить завдання для творчості й спонукає людину знову й знову шукати шляхи в незнане, здійснювати відкриття. Тому тема уроку «Методи творчого та критичного мислення в проектній технології» є надзвичайно актуальною.
       Під час актуалізації знань демонструвалися творчі роботи. Тематика була підібрана цікава, пов’язана із життям. А під час вивчення нового матеріалу учні працювали в групах, освоювали метод «мозкового штурму». Адже методи творчого мислення саме й дозволяють розвивати якості творчої особистості.













Немає коментарів:

Дописати коментар