четвер, 11 жовтня 2018 р.

Від козаків – до воїнів Української армії


          Для українців свято Покрови Пресвятої Богородиці є національним, воно символізує зв’язок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу. На Покрову в Україні відзначають аж чотири свята! Адже 14 жовтня – це День Покрови Пресвятої Богородиці, День заснування Української повстанської армії, День українського козацтва та День захисника України.           
            Сьогодні, 11 жовтня 2018 року, напередодні  цього величного свята класний керівник групи № 11 Попов А.Ф провів урок-роздум «Від козаків – до воїнів Української армії».  На уроці були присутні представники психологічної служби, заступник директора з ВР, методист, майстри виробничого навчання. Учні розглянули сплетіння української історії, пригадали послідовників козацтва – вояків Української повстанської армії. Вдало підібрані відеоролики спонукали присутніх до роздумів.
            14 жовтня – це свято українського духу, прагнення до свободи та незалежності. Це свято людей, що не піддалися безвиході та задля своєї свободи вибрали шлях Воїнів – шлях тернистий і небезпечний, але єдиний, що приведе українську націю до омріяної Перемоги.












Немає коментарів:

Дописати коментар